Συνεργαστείτε μαζί μας!

Η εμπειρία στον χώρο μας δίδαξε πως η ποιότητα κερδίζει και τον πιο δύσκολο πελάτη ειδικότερα σε ότι αφορά τον τουρισμό .

Αρκεί να συνοδεύεται και από τις καλύτερες δυνατές τιμές.

Οι περισσότερες πλατφόρμες ενοικιαζόμενων δωματίων και ξενοδοχείων ζητούν πάνω από 20% προμήθεια.

Γνωρίζουμε πως οι τουρίστες πλέον ζητούν βιωματικές διακοπές και όχι απλά ένα κατάλυμα που θα διανυκτερεύσουν.

Τους αρέσει το διαφορετικό πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την Ελλάδα.

Λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη για ψυχαγωγία καθώς και τις ξεναγήσεις στους χώρους επίσκεψης που θέλουν οι περισσότεροι έχουμε προγραμματίσει το λογισμικό μας ώστε να μπορεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Είτε για μεγάλα είτε για μικρά γκρουπ ο στόχος μας είναι ένας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας για ποιοτικές διακοπές με τις καλύτερες τιμές.
Γι’ αυτό τον λόγο αναζητούμε επαγγελματίες συνεργάτες στον χώρο των καταλυμάτων είτε δωματίων είτε ξενοδοχείων με προμήθειες πολύ χαμηλότερες ακόμα και από τον μέσο όρο των υπαρχόντων ιστοσελίδων, έμπειρους ξεναγούς με κέφι , χιούμορ και αγάπη για την εξερεύνηση καθώς και επαγγελματίες καταστηματάρχες στον χώρο της διασκέδασης , του φαγητού και φυσικά τι άλλο…των τοπικών προϊόντων .
Ελάτε όλοι μαζί να πάμε το νησί μας ένας βήμα παρακάτω …. να το κάνουμε γνωστό παντού στον κόσμο

Πως δουλεύει;

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ- ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Επικοινωνείστε μαζί μας για να σας εξηγήσουμε πως θα καταχωρήσουμε το κατάλυμά σας, τη διαθεσιμότητα, τις παροχές, τα χαρακτηριστικά και τις τιμές καθώς και πως θα διαφημιστεί.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Επικοινωνείστε μαζί μας για να σας εξηγήσουμε πως λειτουργούν οι διαφημίσεις, τα εκπτωτικά πακέτα, τις διάφορες μορφές διαφήμισης, καθώς και τις τιμές.

ΞΕΝΑΓΟΙ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Επικοινωνείστε μαζί μας για να δούμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε και να οργανώσουμε αξέχαστες εμπειρίες για τους τουρίστες μας.

    Στείλτε μας μήνυμα